Virksomheden

miniSHELTERS er en én-mands-virksomhed med flere sparringspartnere og samarbejdspartnere. miniSHELTERS produceres lokalt på adressen ved Vestervig,  i nærheden af Nationalpark Thy.

miniSHELTERS har et tæt samarbejde med idemanden Henrik Vang Christensen som driver Børn i naturen.

Ideen til alternative typer af shelters er opstået gennem lang tids arbejde med børn – både i forbindelse med driften af siden Børn i naturen og i form af praktisk erfaring fra de mange timer i naturen, alene og sammen med børn.

De nuværende kombinationer er udviklet i tæt samarbejde med arkitekt Jørgen Jensen, som lavede de første tegninger. Med Jørgens 40 års erfaring med træarbejde er grunden lagt for holdbare konstruktioner og gennemført håndværk – uden lette løsninger.

Alt sitkagran leveres fra Vester Hedegaards savværk ved Pandrup, hvor træet kommer fra økologisk skovdrift. Træerne har modstået vestenvinden i mere end 60 år.

savvaerk Vester Hedegaard mini shelters
Store sitkastammer laves til gulvbrædder.

Douglasgran kommer fra midtjyske skove, hvor denne træsort er mest almindeligt forekommende.

Tanken om kvalitets håndværk i dansk træ med sans for bæredygtighed og æstetik er grundstenene i hele konceptet med mini shelters.

Virksomheden er beliggende i den fantastiske natur ved Nationalpark Thy. Sammen med produktionen af mini shelters  formidler vi kurser og guidede ture , samt salg af digitale produkter via siden www.boerninaturen.dk.

Som indehaver af miniSHELTERS, ønsker jeg flere mennesker ud i naturen: Jo flere mennesker, som kender og sætter pris på den danske natur, jo flere mennesker er der, som vil være med til at passe på den natur, der er tilbage.

Udeliv i miniSHELTERS – det skal være nemt, sjovt og sundt!

shelterpladser i haven
Der er shelterpladser i stort set alle haver